Lábápolás

Lábunk, talpunk gondozása, megfelelő kozmetikája nem csupán esztétikai szempontból fontos. A pedikűr az egyik legtökéletesebb módja annak, hogy felújítsák, kondicionálják és könnyedséget adjanak a megfáradt lábaiknak.

A láb anatómiai elváltozásai, harántboltozatunk süllyedése miatt, bütyök, kalapácsujj, bőrkeményedés, tyúkszem alakulhat  ki. A bőr és körömgomba megfelelő kezeléssel eltávolítható vagy tovább terjedése megakadályozható. Ezek eltávolítása nem csak a láb szépségét de annak egészségét is megóvja. Ahhoz, hogy nyáron bátran merjük megmutatni lábunkat bizony egész évben foglalkoznunk kell a lábápolás kérdésével.

A Cuccio Naturalé márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm- és lábápoló szalonmárkájaként.

A márka kínálatában négy alvonal van: tejes, mézes termékek a száraz bőr ápolására, papayás és guavás krémek az érdes, durva bőr ápolására, toszkán citrusos és bergamotos készítmények az öregedő bőr ápolására, valamint gránátalmás és fügés kencék az antioxidánsoktól károsodott bőr regenerálására.

A Cuccio Naturalé SPA készítményekkel megvalósítható a láb bőrének luxuskényeztetése úgy, hogy közben a készítményekben található antioxidánsok és vitaminok gondoskodnak a bőr hidratálásáról és táplálásáról. Az áztatástól a mélyhidratáló pakolásig minden megtalálható az egyedül álló, utánozhatatlan Cuccio Naturalé SPA termékek között.