Magunkról

A Studio58 szépségszalon 1991 óta változatos kínálattal áll vendégeink rendelkezésére a szépségápolás számos területén. Az elmúlt 30 évben kellemes környezetben személyre szabott professzionális szolgáltatásainkkal, elégítettük ki vendégeink egyéni igényeit a fodrászat, kozmetika és lábápolás területén.

Segítséget nyújtunk a megfelelő frizura, hajszín vagy alkalmi frizura kiválasztásában. Legyen szó a legújabb trend szerinti vágás, festés és melír technikákról, hagyományos berakásról, dauerről. Hosszú vagy rövid, göndör vagy hullámos, profi fodrászaink örömmel állnak rendelkezésére. Szalonunk esküvői frizurák készítésével kontyokkal, fonatokkal is foglalkozik.

Szépségápolási eljárásaink, szolgáltatásaink nagy választékával, bőrtípusának megfelelő és szakemberrel végzett bőr ápolás a biztos kulcsa, hogy a szép és ápolt bőr hosszan egészséges megmaradjon.

Mindezt a Rózsadomb szívében a Móricz Zsigmond Gimnázium szomszédságában, kedvező árakon, ingyenes parkolással és egy csésze kávéval, teával kínáljuk vendégeinknek.

Látogasson el Ön is a Studio58 Szépségszalonba!