Stankovics Gabriella kozmetikus kezelései

Chistina professzionális kezelések

A különféle bőrtípusokra, bőrproblémákra többlépcsős holisztikus, átfogó bőrápolási megoldásokat, kezelési sorokat ajánlanak. A termékek magas hatóanyagtartalmúak, hatásosak és  nem allergizálók.

A Christina termékek hatékony hagyományos növényi és innovativ összetevőket tartalmaznak.

 • BioPhyto – A bőr tökéletes egyensúlya
 • Mous gyengéd,nyugtató kezelés
 • Forever Young
 • Wish kezelés
 • Unstress kezelés
 • Fluoroxygen+C  kezelés
 •  Comodex kezelés

+36 30 948 0178

Személyre szabott kreatív arc-és dekoltázskezelések

Bőrtípusnak megfelelő, hidratáló, feszesítő, regeneráló és nyugtató. Arc- és dekoltázskezelések másfél órában: 8400 Ft. Otthoni folytatásra adott hatóanyagokkal dúsított készítménnyel: 11 900 Ft.

A kezelést Stankovics Gabriella kozmetikusnál veheti igénybe minden hétfőn, szerdán és pénteken.
+36 30 948 0178

Levendula kezelés

Hidratáló, nyugtató és revitalizáló arc- és dekoltázskezelés

A levendula fito- és aromaterápiás termékcsalád szinte minden tagja tartalmaz levendulavizet, levendula kivonatot, illóolajat, speciális olajkeveréket és vitaminokat. Ezek a hatóanyagok nemcsak a bőrre, hanem az idegrendszerre és a lélekre is pozitívan hatnak. 1 óra alatt ellazulhat és feltöltődhet a levendula nyugtató illatától.

+36 30 948 0178

Férfi arckezelés

A férfiak bőre speciális ápolást igényel, mivel felépítése több területen is eltér a női bőr felépítésétől, szerkezetétől. A termékcsalád minden tagja –speciális összetételénél fogva- a férfi arcbőr hidratálására, ápolására, regenerálására, táplálására készült. A kezelés időtartalma 1 óra.
+36 30 948 0178

 

Szőrtelenítés méz és cukor pasztával

A paszta csak természetes anyagokat tartalmaz: méz, cukor, víz. A méz és cukor szőrtelenítő pasztát elsősorban érzékeny, szőrtüszőgyulladásra hajlamos bőrökre javaslom.
+36 30 948 0178

Mikrodermabrázió gyémántfejes készülékkel

A dermabrázió a bőr legfelső elszarusodott rétegének lekoptatására szolgáló mechanikus módszer. A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes mikrocsiszolás. A hámlasztás a gyémántszemcséket tartalmazó fej és az egyenletes, szabályozott vákuum segítségével megy végbe. A gyémántfej ledörzsöli a bőrről az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr mélyebb rétegében felgyorsul az új sejtek termelődése.
+36 30 948 0178

Hidroabrázió ultrahangos bőrtisztító készülékkel

A bőrcsiszolás egyik új, kíméletes fajtája a hidroabrázió, melynek lényege, hogy az ultrahang szétporlasztja a vízcseppeket és az apró mikro robbanások eltávolítják a bőrfelszínről az elhalt hámsejt réteget és a szennyeződéseket. Az elhalt hámsejt eltávolítása lehetővé teszi az alatta lévő új sejtek felszínre jutását.
+36 30 948 0178

BioPhyto kezelés

A bőr tökéletes egyensúlya

Revitalizáló, hidratáló, tápláló kezelés. A közelmúlt technológiai fejlődése lehetővé tette, hogy hatékonyan nyerjük ki a növények hatóanyagait és használjuk azok természetes tulajdonságait a kozmetikai iparban is. A Christina ezeknek a magasszintű, innovatív kivonatok egyesítésével hozta létre a BioPhyto termékcsaládot. Az egyedi BioPhyto formulák személyre szabott kezelést tesznek lehetővé.

A kezelés időtartalma 1,5 óra, ára: 9.800 Ft
A kezelést Stankovics Gabriella kozmetikus, szakoktatónál veheti igénybe hétfőn, szerdán és pénteken.
+36 30 948 0178

Tavaszi bőrmegújító arckezelések

A Christina terékek hatékony  növényi és innovativ összetevőket tartalmaznak, magas hatóanyagtartalmúak és  nem allergizálók. Minden Christina kezelés záloga, hogy a vendégek valós eredményeket kapnak, látják és érzik, hogy a kezelés végén egészségesebb és fiatalabb lesz a bőrük.

 • Nyugtató kezelés érzékeny bőrre
 • Anti-aging kezelések
 • Tisztító kezelés
 • Személyre szabott kezelések

A kezelések ára: 8 200 Ft - 9 200 Ft
A kezelést Stankovics Gabriella kozmetikus, szakoktatónál veheti igénybe hétfőn, szerdán és pénteken.
+36 30 948 0178