Pedikűr

Gyógypedikűr

Lábaink tartó pillérként szolgálnak egész életünkben, fordítsunk hát nagyobb hangsúlyt ápolásukra. Fontos megelőzni a bőrgombásodást, körömgombásodást, a sarkok berepedezését, köröm benövését. A gyógypedikűr nem csak esztétikai célokat szolgál, hanem a láb deformitásainak kezelését is.

A kezelés menete

 • illatos lábfürdős áztatás
 • gyógypedikűr - a lábápolás egészségügyi része - azaz a bőrkeményedések,tyúkszemek, benőtt körmök,elhalt hámréteg eltávolítása
 • körmök formázása
 • kis lábmasszázs krémmel vagy olajjal

A kezelés ára 3.100 Ft.
Bejelentkezés: Enikő
+36 30 717 9477

 

Pedikűr vaníliával és barnacukorral

Cuccio Naturalé SPA vanilia-barnacukorral a fáradt bőr feltöltésére

A Cuccio lábfürdő puhít, tisztít és hidratál egy lépésben. A tengeri sós bőrradír magas antioxidáns tartalmú készítmény, amely a megfáradt bőrt megnyugtatja és feltölti. Bőrradír és bőrápoló egy lépésben, mivel az elhalt hámréteget leradírozza a cukordarabokkal, közben ápol az 5 féle olaj segítségével. Kimondottan a vízhiányos bőrnek kiváló. A testvajban a vanília illata nyugtató, feszültség oldó hatású. A benne található antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, így a bőr öregedése késleltethető lesz.

 • áztatás Cuccio vanilia-barnacukros fürdőben
 • gyógypedikűr-tyúkszem, benőtt köröm, bőrkeményedés eltávolítása, körmök formázása
 • peeling Cuccio vanilia-cukorral tengeri sós bőrradírral
 • masszázs Cuccio vanilia-barnacukor testvajjal. A fáradt,száraz bőr feltöltésére.

A kezelés ára: 3.500 Ft.
Bejelentkezés: Enikő
+36 30 717 9477

Élvezd a SPA pedikűr csodálatos élményét tejjel-mézzel!

A Cuccio Naturalé SPA tejjel-mézzel termékcsalád kimondottan az extra száraz bőr hidratálására szolgál. Cuccio tusfürdő tisztít és gyengéden hámlaszt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel stimulálva az egészséges sejtek regenerálódását. A tengeri sós bőrradír a legfinomabb bőrtápláló olajat tartalmazza. Kimondottan a vízhiányos bőrnek kiváló. A testvaj mézkivonata alapvető tápanyagot biztosít a száraz bőrnek. A méz és a tej illata megnyugtat, ellazít.

 • áztatás Cuccio tejes-mézes fürdőben
 • gyógypedikűr-tyúkszem, benőtt köröm, bőrkeményedés eltávolítása, körmök formázása
 • peeling Cuccio tejjel-mézzel, tengeri sós bőrradírral
 • masszázs Cuccio tejjel-mézzel, testvajjal. Kimondottan száraz bőr hidratálására.

A kezelés ára: 3.500 Ft.
Bejelentkezés: Enikő
+36 30 717 9477

A Cuccio Naturalé márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm- és lábápoló szalonmárkájaként.

A márka kínálatában négy alvonal van: tejes, mézes termékek a száraz bőr ápolására, papayás és guavás krémek az érdes, durva bőr ápolására, toszkán citrusos és bergamotos készítmények az öregedő bőr ápolására, valamint gránátalmás és fügés kencék az antioxidánsoktól károsodott bőr regenerálására.

A Cuccio Naturalé SPA készítményekkel megvalósítható a láb bőrének luxuskényeztetése úgy, hogy közben a készítményekben található antioxidánsok és vitaminok gondoskodnak a bőr hidratálásáról és táplálásáról. Az áztatástól a mélyhidratáló pakolásig minden megtalálható az egyedül álló, utánozhatatlan Cuccio Naturalé SPA termékek között.