Pedikűr

Gyógypedikűr

Lábaink tartó pillérként szolgálnak egész életünkben, fordítsunk hát nagyobb hangsúlyt ápolásukra. Fontos megelőzni a bőrgombásodást, körömgombásodást, a sarkok berepedezését, köröm benövését. A gyógypedikűr nem csak esztétikai célokat szolgál, hanem a láb deformitásainak kezelését is.

A kezelés menete

  • illatos lábfürdős áztatás
  • gyógypedikűr - a lábápolás egészségügyi része - azaz a bőrkeményedések,tyúkszemek, benőtt körmök,elhalt hámréteg eltávolítása
  • körmök formázása
  • kis lábmasszázs krémmel vagy olajjal

A kezelés ára 3.500 Ft.
Bejelentkezés: Marcsi
+36302213401

 

A Cuccio Naturalé márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm- és lábápoló szalonmárkájaként.

A márka kínálatában négy alvonal van: tejes, mézes termékek a száraz bőr ápolására, papayás és guavás krémek az érdes, durva bőr ápolására, toszkán citrusos és bergamotos készítmények az öregedő bőr ápolására, valamint gránátalmás és fügés kencék az antioxidánsoktól károsodott bőr regenerálására.

A Cuccio Naturalé SPA készítményekkel megvalósítható a láb bőrének luxuskényeztetése úgy, hogy közben a készítményekben található antioxidánsok és vitaminok gondoskodnak a bőr hidratálásáról és táplálásáról. Az áztatástól a mélyhidratáló pakolásig minden megtalálható az egyedül álló, utánozhatatlan Cuccio Naturalé SPA termékek között.